Álláshirdetések

Értékesítési támogató / PartnerTech

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál.

Ezen eszközök értékesítéséhez keres új munkatársat Értékesítési támogató pozícióba.

Kereskedelmi kapcsolattartó / PartnerTech

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál. Ezen eszközök értékesítéséhez keres új munkatársat Kereskedelmi kapcsolattartó pozícióba

Beüzemelő mérnök/ Szervízmérnök

Magas minőségű biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozó budapesti vállalat műszaki csapata bővítése érdekében Szervízmérnök / Beüzemelő mérnök kollégát keres.

Műszaki támogató munkatárs - TELL / Budapest

A TELL, a nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó képviselője felvételt hirdet Műszaki támogató munkatárs pozícióra budapesti irodájába.

Ügyfélkapcsolattartó, raktárfelelős / Protect HRS

Ügyfélkapcsolattartó, raktárfelelős feladatkörbe keres munkatársat a
PROTECT HRS Kft.

Biztonságtechnikai szerelő / SMARTme

Tapasztalt szervizes munkatársat keresünk, gyengeáramú rendszerek szerelésére karbantartására. Cégünk stabil hátterű, tisztán magyar tulajdonú, újító szemléletű, folyamatosan fejlődő vállalat. Értéket teremtünk és közben sosem unatkozunk, csapat vagyunk a szó szoros értelmében. Csatlakozz a csapatunkhoz!

Értékesítő munkatárs

Értékesítő munkatársat keres a biztonságtechnikai nagykereskedelemmel foglalkozó Modern Alarm Kft. (hölgyek jelentkezésére is számítunk)

A Modern Alarm Kft., 28 éve van jelen a vagyonvédelmi nagykereskedés piacán. Több mint 15 nagynevű gyártó hivatalos magyarországi forgalmazójaként munkatársat keres területi képviselői munkakörbe. Önálló munkaszervezés, -végzés, kiemelt bérezésért.

Villanyszerelő / Okosház

Bővülő feladataink ellátására Villanyszerelő kollégákat keresünk azonnali belépéssel!
Okos házak kivitelezője : Komplex gyengeáramú rendszerek kivitelezése, programozása, üzemeltetése

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!


Partnerünk a Jooble
   SecuriFocus Kft.
   Telefon: +36305153500
   E-mail cím: info@securifocus.com