Hírek

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Riarex Kft. bemutatja új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjait, melyek kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.

Csomagban a megoldás

A Uniview, mint világ egyik legdinamikusabban fejlődő videómegfigyelő termékek gyártója a piaci és végfelhasználói igényeket felmérve és ezekre reagálva az elsők között indította útjára Ultra 265 PoE KIT „csomagot”.

SecuriForum Kiállítás 2019 – GeoVision Hungária Kft: Egy autót?

Az ötlet: Beviszünk egy autót a kiállításra! Korábbi tapasztalatainkból táplálkozva eldöntöttük, hogy a nagy átlagtól merőben eltérőt szeretnénk prezentálni az idei expón. Végignézve 2019 kiállítóin, valószínű, ezzel a gondolattal nem voltunk egyedül. „Mi, munkatársak is tágra nyílt szemmel hallgattuk az autó ötletét. Akkor nyílt azonban még nagyobbra szemünk, amikor megtudtuk, hogy a kis autóba mennyi technikát kellene beleszerkeszteni.”

QSAN XCubeNAS 3004R – belépő az SMB Rack NAS-ok világába

Megjelent a QSAN vadonatúj négycsatornás, 1U rack szekrénybe szerelhető NAS eszköze. Az XCubeNAS 3004R, ami egy tökéletes belépő kategóriás adattároló, kifejezetten NVR és Light Private Cloud Storage megoldáshoz van kitalálva.

M.I. alapú objektumazonosítás problémái

Első sorban a katonai célú, mesterséges intelligencián (M.I.) alapuló objektumazonosító megoldások támadhatóságát feszegették az MIT Technology Review szerzői.

Prémium Partnerek
Termékek

Hikvision AcuSense

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek. A Hikvision AcuSense technológiája ezeknek a legújabb fejlesztéseknek az eredménye, amely elsőként teszi a vállalkozások és lakossági ügyfelek számára elérhetővé a Deep Learning technológiával rendelkező fejlett képtartalom-elemzést.

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelés

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A súlyosabb kimenetelű épülettüzek manapság csak kevés esetben okoznak komolyabb testi sérülést vagy akár halált okozó baleseteket. A korai tűzérzékelési technológiák hiánya és a magas fokú tűzveszély miatt ugyankkor a tűzoltók gyakran már túl későn érkeznek a helyszínre – a tűz veszélyessé vált, vagy ekkor már túl kockázatos az épület megközelítése. A videoalapú tűzérzékelési technológiák gyorsabb és pontosabb észlelést ígérnek a veszélyes tűzesetek ellen, lehetővé téve a tűzoltók számára a károk enyhítését.

Álláshirdetések

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

Technical Support / dormakaba


Partnerünk a Jooble
Események

Értékesítési szempontú oktatás iQAlarm és Jablotron rendszerek eladásának támogatására – Budapest

Időpont: 2019.11.13.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.ldsz.hu

DSC Neo oktatás, Dahua switch oktatás

Időpont: 2019.11.13.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.dscakademia.hu

SATEL riasztó rendszerek workshop

Időpont: 2019.11.13.
Helyszín: Budapest
Honlap: http://www.masco.hu

OTIC – Új beléptető rendszer a Power-nél

Időpont: 2019.11.13.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.powerbizt.hu

Uniview alapok oktatás, Uniview Kamerák és rögzítők oktatás, Uniview Programok és analitikák

Időpont: 2019.11.14.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.dscakademia.hu

   SecuriFocus Kft.
   Telefon: +36305153500
   E-mail cím: info@securifocus.com