Hírek

Már csak 20 nap a SecuriForum Kiállításig!

A rendezvény honlapján már megtekinthető az előadások és az előadók felsorolása. Válassza ki az Önt érdeklő konferencia előadásokat és e köré szervezze a kiállítás meglátogatását! Mindez Önért történik, ne hagyja ki!

Az INIM rádiós rendszere - SOL

Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni. „Még utazás előtt, gyorsan, valamit tenni kell, hogy legyen riasztó a házban! Akkor nyugodt leszek!” – gyakran hallott érv az aggódó ügyfelektől. Az INIM gyár legújabb rendszere, a SOL erre az esetre is tud gyors és megbízható megoldást kínálni!

A Jablotron 2019. szeptember 9-i közleménye

Az LDSZ Kft., mint a cseh JABLOTRON gyár termékeinek Magyarországi forgalmazója, az alábbi, rendkívül fontos biztonsági információkat szeretnénk Önnel megosztani, melyeket a JABLOTRON gyár 2019.09.09-i közleményében tett közzé.

Már most írja fel a naptárába, hogy október 2-án Alphasonic EXPO!

ÖN REGISZTRÁLT MÁR?

Jöjjön el az ország egyik legnagyobb informatikai és biztonságtechnikai eseményére, mert idén is rengeteg érdekességgel és újdonsággal várjuk Önt!

CAMLAND LPR és MMR, mi rejtőzik a mozaik szavak mögött?

Mi, a GeoViosion Hungária Kft-nél fontosnak tartjuk a valódi értékteremtést. Célunk, hogy megoldásaink között ne csak mások által létrehozott termékek szerepeljenek, így született meg többek között a CAMLAND, amely első variánsa egy Beruházás-megfigyelő szoftver.

Prémium Partnerek
Termékek

TechSon MA3/F kameraszéria fejlett analitikai funkciója: Arcfelismerés

Forgalmazó: Power Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Techson

A biometrikus azonosítás számos helyzetben képes nélkülözhetetlen információval szolgálni az események utólagos feldolgozása során. Ezen felül az arcfelismerés alkalmassá teheti a rendszert arra is, hogy azonnali és fontos adatokkal lássa el biztonsági részleget. Az MA3-as kamerákkal és egy TechSon MX rögzítővel arcadatbázis építhető, fekete és fehér lista figyelmezteti a megfigyelőt a VIP vagy éppen nem kívánatos személyekere.

Anteus - ParkControl

Forgalmazó: Anteus Kft.
Gyártó: Anteus Kft.

ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer: személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérlő- és bérletkezeléssel, SMS fizetéssel és okostelefonos Applikációval, Webes látógatómenedzsmenttel. Modulárisan bővíthető beltéri navigációval, személybeléptetéssel vagy elektronikus pénztárcával.

Álláshirdetések

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

Technical Support / dormakaba


Partnerünk a Jooble
Események

FIBARO műszaki oktatás

Időpont: 2019.09.21.
Helyszín: Budapest
Honlap: http://otthonautomatika.hu

Dahua kamerák oktatás

Időpont: 2019.09.24.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.dscakademia.hu

Dahua switch oktatás

Időpont: 2019.09.25.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.dscakademia.hu

Jablotron gyakorlati oktatás - Budapest

Időpont: 2019.09.25.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.ldsz.hu

DSC Neo oktatás, Dahua switch oktatás

Időpont: 2019.09.25.
Helyszín: Budapest
Honlap: https://www.dscakademia.hu

   SecuriFocus Kft.
   Telefon: +36305153500
   E-mail cím: info@securifocus.com