EverLink komplex, szerver alapú beléptető rendszerek

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: Everlink

Az EverLink egyedülálló multi protokollos beléptető rendszer: árban a középkategóriába, megoldásaiban a felső kategóriába sorolható: a legkülönbözőbb gyártmányú és típusú eszközökkel rugalmasan bővíthető, így a design nagyon változatos lehet. Az egyetlen olyan magyar fejlesztésű rendszer, amely egyazon szerveren meg tudja valósítani a beléptetést, a munkaidő nyilvántartást és a fizetős szolgáltatásokat, mint jegyértékesítés, parkolójegy kiadás, mobil beléptetés - gépjárművekbe telepítve.

Hikvision arcfelismerő terminálok

Forgalmazó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision, a világ vezető gyártója az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások terén, bemutatta arcfelismerő terminál-sorozatát. A Hikvision arcfelismerő termináljai a deep learning-nek köszönhetően kiemelkedően hatékonyabbá teszik a beléptetést, az épület üzemeltetést, a munkaerő biztonságot és menedzsmentet.

OTIC beléptetőrendszer

Forgalmazó: Power Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Leviathan Kft.

Bemutatkozik egy olcsó, megbízható, könnyen kezelhető, modern beléptetőrendszer az OTIC (ejtsd: Otik). Magyar piacra a magyar igényeknek megfelelő, magyar fejlesztésű és gyártású beléptetőrendszer.

ROGER RACS5 MCT80M-BLE

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Roger sp. z o.o. sp. k.

A mindennapi életben számtalan helyen kényszerülünk beléptetőrendszerek alkalmazására.

Anteus - ParkControl

Forgalmazó: Anteus Kft.
Gyártó: Anteus Kft.

ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer: személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérlő- és bérletkezeléssel, SMS fizetéssel és okostelefonos Applikációval, Webes látógatómenedzsmenttel. Modulárisan bővíthető beltéri navigációval, személybeléptetéssel vagy elektronikus pénztárcával.

Commend - AFLS 10H HG kürt IP hangszóró

Forgalmazó: SBT Protect Kft.
Gyártó: Commend International GmbH

A Commend nem kizárólag ipari és irodai felhasználású kaputelefon állomásokat és rendszereket gyártó cég. Tárházában a vészhangosítást is teljes mértékben kielégítő összes szükséges eszköz megtalálható. Legyen szó akár egy kisebb csarnokról, de akár több objektumot is átfogó ipari létesítményről, ha különösen fontos, hogy kiváló hangminőségben, érthetően halljuk az életeket is megmentő figyelmeztetéseket a megfelelő helyen és időben, a Commend lehet a megfelelő választás.

Bosch integrált tűzjelző és vészhangosítási megoldások

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Az alkalmazásokban a tűzjelző központ teljes mértékben felügyeli az egyes evakuációs zónákat és átlátható módon megjeleníti azokat a felhasználói felületen. A Smart Safety Link támogatja a többlépcsős evakuációt, amely kiemelten hatékony megközelítést kínál a vészhelyzeti szituációk kezelésére. Valamennyi rendszer rendelkezik EN54-16 minősítéssel.

HARPER vészvilágító rendszerek

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A Riarex Kft. HARPER vészvilágító eszközökkel bővítette termékkínálatát. A Portfolió több mint 110 féle vészvilágító lámpatestet, 26 tartozékot, 2 központot és annak kiegészítőit tartalmazza, ezáltal lehetővé téve a kiürítési útvonalak környezeti tényezőihez és az előzetes tervek igényeihez való maximális idomulást. A vészvilágító eszközök között megtalálhatók általános működésű, öntesztelő, címezhető hurok/BUS felügyelt és vezérelt, valamint központosított akkumulátoros működésű változatok is.

PITAGONE

Forgalmazó: Z & Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Pitagone

Éles tesztekkel minősített technológia a gázolásos merényletek megakadályozására (IWA14-1 & PAS 68:2013)

Intelligens keresés és videoanalitika az analóg Techson HD rögzítőkben

Forgalmazó: Power Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Techson

A TechSon SmartSpeed DVR-ek

   SecuriFocus Kft.
   Telefon: +36305153500
   E-mail cím: info@securifocus.com