Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!

PR hír

Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
A CompMarket Hungary Zrt. a magyar IT szektor egyik meghatározó nagykereskedője és disztribútora. 20 éve szolgáljuk ki partnereinket informatikai eszközökkel. Számos világmárka termékét forgalmazzuk, ezek közül többet disztribútorként.

Uniview: innováció, minőség, megbízhatóság


A 2020-as évben léptünk be a biztonságtechnikai piacra és kezdtük meg az egyik legnagyobb kínai gyártó és világmárka, az Uniview termékeinek a forgalmazását országos disztribútori szinten. Az Uniview a CCTV biztonsági kamerák és rögzítők terén a legfejlettebb technológiákat alkalmazza. 200 országba és térségbe szállít, valamint 17 nemzetközi fiókteleppel rendelkezik. Minden országban védett árcsatornát használ, ezért csak a végfelhasználói árak nyilvánosak.

Az Uniview teljes körű IP és analóg videó megfigyelő termékek széles választékát kínálja, hogy kielégítse a lakossági igényektől egészen a városfelügyeleti megoldásokig terjedő követelményeket. A gyártó termékeire 3 év garanciát vállalunk, minden szoftver és termék elérhető magyar nyelven.

A magyar biztonságtechnikai piacon megszokott kedvezményrendszert alkalmazzuk az Uniview termékek esetében is. Lehetőség van webshop, telepítő/rendszerintegrátor, vagy viszonteladó partnerként csatlakozni. A különböző szintekhez kapcsolódó kedvezmények a kollégáinkkal történt személyes vagy telefonos megbeszélés alapján kerülnek meghatározásra.

A CompMarket termékeinek palettája szinte kimeríthetetlen, amit néhány példával illusztrálnánk a teljesség igénye nélkül:

  • biztonságtechnikai eszközök (Uniview, Hikvision, Dahua, AJAX, TELL, Honeywell)
  • switchek, routerek és egyéb hálózati eszközök (Mikrotik, Ubiquiti, Tenda, TP-link, Reyee)
  • HDD-k videomegfigyeléshez és minden máshoz
  • rack szekrények és kiegészítők
  • szünetmentes tápegységek és akkumulátorok
  • monitorok, kijelzők
  • kliens PC-k, munkaállomások
  • számítástechnikai alkatrészek, kiegészítők.


    Ezért csatlakozz hozzánk:

    A CompMarket Hungary Zrt. alapelvei közé tartozik az ügyfélközpontúság és az ügyfelek elégedettségének maximális elérése. Hiszünk abban, hogy minden sikeres vállalkozás alapja a kiváló ügyfélkapcsolat és a partneri együttműködés. Amikor a CompMarkethez fordulsz, nem csupán termékeket vásárolsz, hanem egy olyan csapat tagjává válsz, amely mindent megtesz azért, hogy az igényeidhez és elvárásaidhoz igazodjon.

    Regisztrálj a weboldalunkon és férj hozzá hatalmas kínálatunkhoz! Számtalan termék azonnal raktárkészletről is elérhető!

    Regisztráció IDE kattintva

    Biztonságtechnikával és az Uniview-val kapcsolatban keresd kollégáinkat:
    Lovász Gábor: +36 30 352 9409
    Bánki György: +36 30 901 6918
    biztonsagtechnika@compmarket.hu
  • Tagek: videotechnika

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC szögben zárodó automata ajtók
    Olvasta már?
    FAAC szögben zárodó automata ajtók