Multifunkciós monitorok a Hanwha kínálatában


Multifunkciós monitorok a Hanwha kínálatában
A Hanwha Vision új mesterséges intelligencia alapú, marketing és biztonságtechnikai (vagyonvédelmi) célokat egyaránt biztosító, a gyártó által esztétikus jelzővel illetett „köztéri” monitorait.

Az AI Public View Monitor (AI PVM) családba integrált MI-alapú analitikai funkcionalitással felvértezett megoldások, pontos objektumfelismerést és -osztályozást biztosítanak a felhasználók számára úgy kereskedelmi, mint védelmi tevékenységeik hatékonyságának növelése érdekében. Az új 27 és 32 collos modellek (SMT-3231PV és SMT-2731PV) a bevásárlótér megjelenítésével elrettenthetik az „alkalomszülte” bolti szarkákat, valamint hirdetések megjelenítését is lehetővé teszik. Az AI PVM-ekbe integrált „lézengés” és határvonal-átlépés detektálás figyelmeztetheti a kezelőket, az illetéktelen behatolásra, illetve az „elvárttól eltérő”, akár veszélyt is jelenthető viselkedésekre. A látogatószámlálás és a sorban-álláselemzés értékes háttérinformációt nyújthat kereskedelmi egység hatékonyabb üzemeltetéséhez a vásárlási élmény növeléséhez. A leginkább használt közlekedési útvonalakat megjelenítő ún. „hőtérkép” elemzési funkció segítséget nyújthat a hatékonyabb termék- és promóciókihelyezéshez.

Forrás: Hanwha Vision Europe
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től