Találkozott a szakma

Múlt héten, október 9-én, szerdán nyitotta meg kapuit a III. SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás és Konferencia. 38 kiállító építette és rendezte be standját vasárnaptól kezdődően és 29 előadó készítette a konferencia előadását a rendezvényre. Mindenki izgatottan a látogatókra várt.

PowerSeries Pro – A Vállalatok szakértője

Telepítőink már korábban is szívesen ajánlották PowerSeries biztonsági rendszereinket családoknak és kisvállalkozásoknak vagyonuk védelmére. A PowerSeries Pro sorozat megérkezésével akár nagyválllalatok számára is megbízható megoldást tudunk nyújtani!

Ne mondja, hogy nem SOL-tunk!

Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni. „Még utazás előtt, gyorsan, valamit tenni kell, hogy legyen riasztó a házban! Akkor nyugodt leszek!” – gyakran hallott érv az aggódó ügyfelektől. Az INIM gyár legújabb rendszere, a SOL erre az esetre is tud gyors és megbízható megoldást kínálni!

DUEVI – a kültéri profi

A múlt heti SecuriForum Kiállításon az LDSZ Kft vendégeként és mint a cég termékszállítója, jelent volt volt Alessandro Santese, az olasz DUEVI export menedzsere. Ollári Viktor készített intejút Santese úrral.

Elérhető a Wisenet WAVE VMS 4.0 verziója

A Hanwha Techwin bemutatta Wisenet WAVE Video Menedzsment Szoftverének erőteljesen megújított, számos új funkcióval rendelkező verzióját. A megnövelt funkcionalitás mellett az akár 100 szervert is egyetlen CCTV rendszerbe foglalni képes Wisenet WAVE 4.0-ban erőteljes szerepet kaptak a kiberbiztonsági megoldások is.

   SecuriFocus Kft.
   Telefon: +36305153500
   E-mail cím: info@securifocus.com