Az AMIKO HOME már Angliában is kapható

Rendkívül sikeres hetet tudhat maga mögött az AMIKO HOME magyar csapata. Európa legnépszerűbb biztonságtechnikai kiállításán, az IFSEC-en több, mint 10 országból érkeztek új érdeklődők a cég standjához. A kiállítást követően a cég angliai kirendeltsége megkezdte működését, a beérkező megrendeléseket már onnan fogják kiszolgálni. Az újonnan bemutatott termékek közül elsősorban a DIY wifis és okos kamera szettek, valamint a legújabb okos otthon eszközök iránt volt kimagasló az érdeklődés.

IPC8542ER5-DUG: új extrém panorámakamera az Uniview-tól

Ahogy az várható volt, az Uniview is bemutatta legújabb nagyfelbontású, 180-os panorámakameráját, hiszen a hasonló típusok egyre népszerűbbek a turizmusban, nagy belterű plázákban, időjárás-megfigyelő oldalakon, városmegfigyelő és közlekedésbiztonsági kamerarendszerekben. Az IPC8542ER5-DUG, OmniView sorozatú kamera szemből kész Mikrobi, de a munkáját sokkal csendesebben és pontosabban végzi, mint az egykor Csákányi László hangján megszólaló rajzfilmhős.

A legköltséghatékonyabb SAN Tároló megoldás

Ez egy aktív-aktív kettős vezérlős SAN (Storage Area Network) tároló rendszer, mely támogatja mind az iSCSI IP-SAN-t, mind pedig az FC-SAN-t magas teljesítménnyel.

IP kamerákat is becélzó új botnet a láthatáron

Nemrégiben új, nehezen detektálható, ún. „bot” hálózat (botnet) tevékenységét azonosította a Palo Alto Networks.

Hiperhatékony 3D arcfelismerő megoldás a FaceTec kínálatában

A FaceTec ZoOm 3D összevető-algoritmusának hatékonysága – a cég saját tesztelési eredményei szerint – messze megelőzte a NIST (az USA technológiai és szabványügyi hivatala) biometrikus arcfelismerő rendszerek versenyén részt vevő fejlesztők megoldásait.

   SecuriFocus Kft.
   Telefon: +36305153500
   E-mail cím: info@securifocus.com